Ciasto sahara

Połączenie ciasta czekoladowego, bitej śmietany, genaszu czekoladowego oraz czekolady

Ciasto sahara

Ciasto ucierane

Klasyczne ciasto ucierane z owocami sezonowymi oraz budyniem, pokryte cienką warstwą galaretki morelowej

Ciasto ucierane

Ciasto wiśniowe

Połączenie ciasta ucieranego, bitej śmietany oraz wiśni w żelu

Ciasto wiśniowe

Czarny las

Czekoladowy spód a na nim duża ilość wiśni w żelu, wszystko pod warstwą białej oraz czekoladowej śmietany, wykończone dużą ilością kakao

Czarny las

Duet

Połączenie klasycznego sernika z makiem oraz spodem czekoladowym

Duet

Karmelkowiec

Biszkopt przełożony kremem toffi, krakersami, wykończony bitą śmietaną o smaku toffi

Karmelkowiec

Karmelowe Palermo

Kruchy spód z bakaliami, czekoladowy biszkopt oraz delikatny krem budyniowy pokryty warstwą karmelu

Karmelowe Palermo

Kokosek

Połączenie kokosowego biszkopty, czarnej porzeczki i delikatnego kremu śmietankowego

Kokosek