Ciasto sahara
Połączenie ciasta czekoladowego, bitej śmietany, genaszu czekoladowego oraz czekolady
Ciasto sahara
Ciasto ucierane
Klasyczne ciasto ucierane z owocami sezonowymi oraz budyniem, pokryte cienką warstwą galaretki morelowej
Ciasto ucierane
Ciasto wiśniowe
Połączenie ciasta ucieranego, bitej śmietany oraz wiśni w żelu
Ciasto wiśniowe
Czarny las
Czekoladowy spód a na nim duża ilość wiśni w żelu, wszystko pod warstwą białej oraz czekoladowej śmietany, wykończone dużą ilością kakao
Czarny las
Duet
Połączenie klasycznego sernika z makiem oraz spodem czekoladowym
Duet
Karmelkowiec
Biszkopt przełożony kremem toffi, krakersami, wykończony bitą śmietaną o smaku toffi
Karmelkowiec
Karmelowe Palermo
Kruchy spód z bakaliami, czekoladowy biszkopt oraz delikatny krem budyniowy pokryty warstwą karmelu
Karmelowe Palermo
Kokosek
Połączenie kokosowego biszkopty, czarnej porzeczki i delikatnego kremu śmietankowego
Kokosek